1-3 dagars leverans

Gratis frakt på beställningar över 499 KR.

Karlskicks®
Köpenhamns sneaker -konceptbutik

När du besöker vår butik är det inte bara en annan butik som säljer snabba sneakers med stor vinst. Karlskicks vill bidra till sneakerkulturen och kompensera för användning och kasta bort kulturen och vår våldsamma överkonsumtion. Därför kommer du att träffa en upplevelsebutik där vi rengör, återställer, designar, utvecklar och återskapar unika sneakers. Vi kallar det Köpenhamns Sneaker Concept Store - en erfarenhetsbutik där du träffar det bästa från sneaker -kulturen.

Förläng dina sneakers livstid i butiken

Rengöringsstation på Karlskicks

Om du är på språng och behöver rena sneakers nu, erbjuder vi walk-in sneaker för endast 49 DKK. För våra VIP -kunder kan bubblor erbjudas medan vi städar och bryr oss om vår kärlek till dina sneakers.

Hantera dina användar sneakers

Få ett presentkort på upp till £ 150

Om du kommer in i vår butik och levererar dina användar sneakers får du ett presentkort på minst DKK 50 (upp till DKK 150) som du kan använda för att köpa produkter på vår webbshop eller i butiken.*

Vi rengör och renoverar dina begagnade sneakers och i samarbete med gatorna på gatan kommer 50% av överskottet till försäljning att doneras till dem som behöver det mest. Överskottet går till exponerade gatubarn i Calcutta, Indien. Om vi ​​inte kan sälja dina sneakers i vår butik, kommer vi att vidarebefordra dem till gatans barns egen återvinningsbutik.

*Kräver att dina sneakers tillstånd är minimum Cond 5/10, och utan brister, hål eller större slitage och skador.

Nespresso/drycker/bubblor till VIP -kunder I hjärtat av Köpenhamn Släpp i sneaker ren

Flerpolister

Upptäck oss här

Study Street 25
1455 Köpenhamn K.

Telefon:+45 3210 6666
E-post:Info@karlskicks.com

Man - fre: 12:00 - 18:00
Lördag: 10:00 - 18:00
Söndag vid specialevenemang